Известие

Collapse
No announcement yet.

За колебаещите се, дали да си монтират ксенон ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма им главата....При всички случаи ще ти е трудно да намериш, обаче, защото рядко хората търсят такъв тип крушка.В БМВ форума има един пичага burningparis, той може да ти внесе такива крушки, но ще ги почакаш малко.Иначе той е голям пич, аз съм си купувал от него всякакви боклуци и е много точен
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• За трудното намиране вече се убедих на 100%
      На едното място ми казаха "щом са Н7 оригиналните крушки, значи няма начин да не стане ксенона. Просто не трябва да си взимаш китайски", и съответно ми изкараха един за 120 лв, който 100% щял да стане. Другия не ставал щото бил фълшив
      Та си викам, ако си взема най-обикновен Н7 и му лепна нещо на периферията отзад, така че да не влиза напълно крушката (говоря за 1 мм подложка), дали няма да стане магията, и въобще да не ходя да се занимавам с продавачи, които незнаят къде се намират...
      Lancia Delta 1.6 i.e - ex
      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Всякакви такива модификациийки, телчета, поставчици, свински опашки и т.н, посавени където не им е работа застрашават твоето и здравето на околните.....направи си ксенона като хората и не се занимавай с глупости.Ако не-не си го прави....
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
          За трудното намиране вече се убедих на 100%
          На едното място ми казаха "щом са Н7 оригиналните крушки, значи няма начин да не стане ксенона. Просто не трябва да си взимаш китайски", и съответно ми изкараха един за 120 лв, който 100% щял да стане. Другия не ставал щото бил фълшив
          Та си викам, ако си взема най-обикновен Н7 и му лепна нещо на периферията отзад, така че да не влиза напълно крушката (говоря за 1 мм подложка), дали няма да стане магията, и въобще да не ходя да се занимавам с продавачи, които незнаят къде се намират...
          е аз съм с китайски и вече две години нямам проблеми. И модификации не съм правил. И на технически бях преди две седмици
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

• Ама как си го сложил? Някакви доработки правил ли си ? Паснаха ли както трябва във фара?
            При едни става, при други не... пък те китайските е възможно крушките да са с някаква разлика в дължината и между самите марки.
            Ти от къде си го взе твоя, и марката помниш ли я?
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Авто хид некакъв е моя Х7 6000к с една година гаранция взех го на промоция миналата година за Великден и да чукна на дърво до сега не съм имал никакви грижи. Никога единия гар не светял а другия да не запали или некакви такива аномалии. Сам си го монтирах за 15 мин работаа заспа. Ако си мераклия мога да ти дам саита или некоя снимка
              Last edited by A.Arabadzhiev; d.m.y г., 00:17.
              Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Ама как си го сложил? Някакви доработки правил ли си ? Паснаха ли както трябва във фара?
                При едни става, при други не... пък те китайските е възможно крушките да са с някаква разлика в дължината и между самите марки.
                Ти от къде си го взе твоя, и марката помниш ли я?
                Писал съм по-нагоре по темата всичко
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

• Моят ксенон е китайски на три години е вече и си пасна чудесно. Сега съм поръчал нов модел баласти, без кабели, адски тънки с нови крушки. Цената няма равна!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Моят ксенон е китайски на три години е вече и си пасна чудесно. Сега съм поръчал нов модел баласти, без кабели, адски тънки с нови крушки. Цената няма равна!
                    Без кабели?
                    Да не са некви wireless !?

Кажи каква е марката. Казвайте ги да се знаят, после като търсим, да знаем какви да купуваме.

За NightRider-a, прочетох че неговия е Auto Leader и пасвал също без проблеми!
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Без кабели?
                      Да не са некви wireless !? - с фотоволтаична с-ма са.

Кажи каква е марката. Казвайте ги да се знаят, после като търсим, да знаем какви да купуваме.

За NightRider-a, прочетох че неговия е Auto Leader и пасвал също без проблеми!
                      Да, така е - 6000К, 55W и съм много доволен
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                        Да, така е - 6000К, 55W и съм много доволен
                        Въпроса е, че не ги откривам никъде из нета като марка.
                        Най-добрия вариант според мен е слдния:
                        Някой от колегите, които имат ксенон, който пасва идеално - просто да свали едната крушка и да я измери колко милиметра е от край до край.
                        След което като знаем точната подходяща дължина, ще е лесно в магазина да се премерят различните марки и да се установи кои от китайските евтинджоси, налични в съответния магазин, са с подходящата дължина на крушката.
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Въпроса е, че не ги откривам никъде из нета като марка.
                          Най-добрия вариант според мен е слдния:
                          Някой от колегите, които имат ксенон, който пасва идеално - просто да свали едната крушка и да я измери колко милиметра е от край до край.
                          След което като знаем точната подходяща дължина, ще е лесно в магазина да се премерят различните марки и да се установи кои от китайските евтинджоси, налични в съответния магазин, са с подходящата дължина на крушката.
                          В нета ги няма. Един арабин си ги прави по поръчка с неговото лого и ги продава на Илиенци или на едро
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

В нета ги няма. Един арабин си ги прави по поръчка с неговото лого и ги продава на Илиенци или на едро
                            Някакви данни на тоя арабин имаш ли? От някъде мога ли да си намеря този въпросния ксенон.
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Някакви данни на тоя арабин имаш ли? От някъде мога ли да си намеря този въпросния ксенон.
                              На Илиенци, от централния вход влизаш, от лявата страна се пада горе-долу по средата преди Т-кръстовището
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

На Илиенци, от централния вход влизаш, от лявата страна се пада горе-долу по средата преди Т-кръстовището
                                От Шумен съм. Няма да стане с илиенци. Ще трябва тука да се задоволя с каквото има... ако трябва ще преправям, кво да се прави...
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                                X